Pohvale ali i kritike za seriju Al Sancak / Crvena zastava

Duo Gulsim Ali Ilhan i Ugur Gunes preuzimaju glavne uloge u seriji Al Sancak / Crvena zastava, koja nastavlja da se emituje na ekranu TRT1 četvrtkom uveče.

Pohvale ali i kritike za seriju Al Sancak / Crvena zastava

Foto Credits: IMDB

I dok oboje glumaca svojim uspešnim nastupima očaravaju svoje fanove, oni koji vole njihovu harmoniju dele i veoma pozitivne komentare na društvenim mrežama.

Oni koji žele da se likovi Nadye i Alija Banazlija približe u priči serije Al Sancak / Crvena zastava smatraju da dvoje glumaca imaju jaku harmoniju jedno sa drugim i da otkrivaju visoku energiju.

Naravno, obožavaoci Gulsim Ali Ilhan, koju smo gledali kao lik Dilek dve sezone u seriji Gonul Dagi, još se nisu navikli na ove scene pune akcije. Pored toga, snaga partnerstva između Berka Atana i Gulsima Ali Ilhana u seriji Gonul Dagı / Planina Gonul takođe je bila veoma visoka, a možemo reći da likovi Tanera i Dilek i dalje ostaju u glavama mnogih gledalaca.

Nastavljeno emitovanje

Drugim rečima, ima mnogo ljudi koji kažu da ne mogu da se naviknu na par Ali i Nadya i to otkrivaju svojim komentarima na društvenim mrežama. Iako se čini da je partnerstvo Ugura Gunesa i Gulsima Ali Ilhana u seriji Al Sancak pravi izbor, publika je takođe počela da kritikuje da od njih dvoje još nije izašla veoma efikasna TV serija.

Četiri epizode ​​su iza nas u seriji Al Sancak i emitovanje je ponovo počelo nakon zemljotresa.

NOVO - Dobar start serije Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed