Razočarenje zbog serije Seni Kalbime Sakladim

Kada je početkom leta došlo do izražaja da će se emitovati romantična humoristična serija, kakve nismo mnogo gledali na ekranima TRT1, publika je željno čekala seriju. Posebno za fanove Sevde Erginci, Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u svom srcu bila je dugo očekivana produkcija.

Razočarenje zbog serije Seni Kalbime Sakladim

Foto Credits: Internet Haber

Partnerstvo sa Ekinom Mertom Daymazom, jednim od uspešnih imena mlade generacije, obožavaoci su cenili od prvog dana. Uz uzbuđenje što će TRT1 doneti romantičnu humorističku seriju na ekran, nekim gledaocima se dopao projekat Seni Kalbime Sakladim. Ali, nažalost, očekivano interesovanje se nije videlo za seriju kada je u pitanju rejting. Međutim, za razliku od drugih kanala, gledaoci nisu ni razmatrali mogućnost da TRT prekine seriju u nekoliko epizoda.

Ipak, suprotno očekivanjima, konačna odluka je doneta sa 7. epizodom zbog činjenice da se rejting TRT-ovog projekta Seni Kalbime Sakladim nije poboljšao. Publika je tu odluku dočekala sa iznenađenjem i razočaranjem. Nakon objavljivanja konačne odluke za seriju Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu, čija je poslednja epizoda emitovana u četvrtak uveče, 11. avgusta, počele su reakcije na društvenim mrežama.

Za kratko vreme počele su da privlače pažnju poruke pune bunta i kritika iz publike. Gledaoci, koji su delili stav da je TRT završio seriju za tako kratko vreme bez davanja šanse, bili su iznenađeni i reagovali na ovu situaciju. Poznato je da TRT1, javni emiter, do sada nije napravio rano finale serije. Kanal, koji je serijama davao određeno vreme u svakom pogledu, stvorio je drugačiju percepciju kod publike od ostalih kanala u tom pogledu.

Međutim, serija Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu nije bila ono što se očekivalo i odlučeno je da se završi 7. epizodom.

Tako je zajedno sa ovom serijom otkrivena mogućnost da će TV serije sa niskim gledanostima sada imati kratak život na TRT ekranima, kao i na drugim kanalima. Završetak serije od strane javnog emitera u nekoliko epizoda kada je gledanost bila niska, izazvao je reakciju mnogih gledalaca.

NOVO - Sevval Sam sa potpuno drugačijim likom u filmu Gonul

By: TV Exposed