Sevval Sam sa potpuno drugačijim likom u filmu Gonul

Gledamo Sevval Sam kao Ender u humorističnoj seriji Fox TV-a Yasak Elma / Zabranjena jabuka već 5 sezona. Sam, koja je dobila veliko priznanje na sceni svojim veličanstvenim glasom, takođe je miljenica publike sa TV serijom u kojoj glumi.

Sevval Sam sa potpuno drugačijim likom u filmu Gonul

Foto Credits: Internet Haber

Poslednjih 5 godina je na ekranu sa likom koji je iznenadio sve u TV seriji Yasak Elma. Ljubitelji ove turske serije gledaju Sevval Sam u sasvim drugačijem liku, za razliku od produkcija u kojima je do sada glumila. Ender, lik sa puno intriga je karikaturalni lik koji se smeje na svaki gest. Sevval u svakoj prilici izjavljuje da se ovi likovi, odnosno glumci na setu zabavljaju koliko i publika.

Glumica, koja je već duže vreme u istoj seriji, sada je urezana u sećanja kao Ender. Prvo se razgovaralo o tome da ona neće učestvovati u nastavku serije Yasak Elma, čija se šesta sezona očekuje u septembru. Ipak, na kraju, njena koleginica Eda Ece rekla je da su obe u novoj sezoni serije, a ispostavilo se da će glumica još jednu sezonu učestvovati u seriji.

Inače, u letnjim mesecima Sevval Sam je publici priredila potpuno iznenađenje! Saznalo se da je igrala sa Hazar Erguclu i Erkanom Kolcakom Kostendilom u filmu pod nazivom Gonul. Film, koji priča magičnu ljubavnu priču, objavljen je na Netflixu 10. avgusta.

Saznalo se da je u filmu igrala i Sevval, nakon što je objavljen datum izlaska i detalji su dospeli do izražaja u medijima. Sevval Sem, koju publika gleda na ekranu sa istim likom već 5 godina, igra ulogu u filmu Gonul sa veoma drugačijim likom od Ender.

View this post on Instagram

A post shared by Sevval Sam (@sevvalsam)

NOVO - Gulper Ozdemir o njenoj sličnosti sa likom iz serije Gul Masali

By: TV Exposed