Teskilat u velikom stilu završava sezonu

TV serija kanal TRT 1, Teskilat / Organizacija, koja je na ekrane došla sa svojom drugom sezonom, ponovo je bila na vrhu gledanosti, nedelju dana pre finala sezone. Završeno je snimanje aktuelne sezone serije, koja će svojom 48. epizodom učiniti finale ovog dela.

Teskilat u velikom stilu završava sezonu

Foto Credits: IMDB

Ambiciozna serija turskog nacionalnog TV kanala TRT 1, Teskilat uskoro završava svoju aktuelnu sezonu. Projekat Teskilat, sa Caglarom Ertugrulom i Deniz Baysal u glavnim ulogama, sinoć je stigao na ekran sa svojom 47. epizodom. Serija, koja je jedno vreme izgubila prvo mesto na rang listi od najžešćeg rivala, serije Yargi / Presuda, sinoć je ponovo stigla do vrha.

Tako je Teskilat povratio nekadašnju slavu, nedelju dana pre završetka druge sezone. Serija će se oprostiti od druge sezone svojom 48. epizodom, koja će biti emitovana 29. maja, odnosno sledeće nedelje uveče. Ako uzbudljiva serija bude na vrhu rejtinga sledeće nedelje, zatvoriće drugu sezonu u velikom stilu.

Serija Teskilat / Organizacija će ponovo biti emitovana sa svojom trećom sezonom u septembru. U trećoj sezoni publiku će čekati novi likovi i nove avanture. U poslednjim epizodama koje su emitovane, tri važna lika ovog projekta su se oprostila od serije. Mesut Akusta, Ezgi Eyuboglu i Tunser Salman napustili su glumačku ekipu.

Sa druge strane, otkriveno je da će se Ezgi Senler, koja igra lik Pinar, oprostiti u finalu sezone i da neće biti sa timom u trećoj sezoni. Teskilat će tako ući u treću sezonu bez svoja četiri važna lika. Očekuje se da će umesto njih u seriju ući veoma moćni novi likovi.

NOVO - Deniz Can Aktas - Dobijam ponude za brak!

By: TV Exposed