Zvanično- Irem Helvacioglu i Engin Ozturk u TV seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Ono što je juče najavljeno danas je dobilo svoju potvrdu. Irem Helvacioglu i Engin Ozturk tumačiće glavne uloge u novoj turskoj seriji pod nazivom Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna.

Zvanično- Irem Helvacioglu i Engin Ozturk u TV seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

Foto Credits: Dizilah

Kompanija NTC Medya vredno radi na novom projektu. Televizijska serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna je još jedan ambiciozan projekat koji ćemo moći da pratimo  u novoj sezoni. Režiser serije je Muge Ugurlar. Da je ovo ambiciozan projekat govori i izbor glavnih glumaca.

U glavnim ulogama u ovoj novoj turskoj seriji će se naći Irem Helvacioglu i Engin Ozturk. Biće ovo Enginov povratak na TV ekrane nakon serije Dogdugun Ev Kaderindir.

Irem Helvacioglu završava snimanje serije Kacis u kojoj će tumačiti glavnu ulogu, a koja se priprema za Disney Plus digitalnu platformu. Po završetku snimanja tog projekta, preći će na set ove nove televizijske serije. U narednim danima saznaćemo više o radnji u seriji, kao i to ko će se pored Irem i Engina naći u glumačkom kadru.

Serija Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna će biti emitovana na kanalu TV8. Premijera se očekuje u za nekih mesec dana, dakle u martu ove godine. Uz seriju Suslu Korkuluk / Ukrašeno strašilo, biće jedan od oslonaca ovog televizijskog kanalu u novoj sezoni turskih TV serija.

NOVO - Engin Ozturk u novoj seriji!

 By: Milt-TV Exposed