Engin Ozturk u novoj seriji!

Turski glumac Engin Ozturk pojaviće se u novom projektu. Prenosimo do sada poznate informacije ali i neke najave.

Engin Ozturk u novoj seriji!

Foto Credits: DiziCentral

Engin Ozturk je potpisao ugovor sa kompanijom NTC Medya. Glumac će se pojaviti u njihovoj novoj televizijskoj seriji. U pitanju je projekat pod nazivom Annenin Sirridir Cocuk ili u prevodu Dete je majčina tajna. Ova nova serija će biti emitovana na televizijskom kanalu TV8. Režiser na projektu je Muge Ugurlar.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama njegova partnerka na sceni ovog projekta biće dobro poznato ime. Najbliža glavnoj ženskoj ulozi je Irem Helvacioglu. Neki mediji prenose da je Irem već dogovorila sve uslove za rad na ovoj novoj TV seriji.

Ovaj tridesetpetogodišnji turski glumac se do sada pojavio u trinaest projekata. Poslednja serija na kojoj je Engin Ozturk radio je Dogudugun Ev Kaderindir. U tom projektu je u trideset i jednoj epizodi glumio Barisa. Pre ovog projekta glumio je u serijama 50m2, The Protector, Yuzlesme, Dirilis: Ertugrul i drugim. Prvu ulogu u karijeri imao je u seriji Fatmagul gde je tumačio lik po imenu Selim Yasaran.

Ostaje da vidimo kakva nas radnja očekuje u njegovoj novoj seriji Annenin Sirridir Cocuk kao i to ko će se pored njega naći u glumačkom kadru na ovom projektu.

NOVO - Survivor All Star i serija Yargi u velikoj borbi!

 By: Milt-TV Exposed