Deniz Can Aktas sanja scene iz serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor!

O dvojcu Hazal Subasi i Deniz Can Aktas naširoko se priča njihovim uspešnim partnerskim nastupima u TV seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor, koja se emituje na ekranu TRT1 petkom uveče.

Deniz Can Aktas sanja scene iz serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor!

Foto Credits: Internet Haber

Pošto je serija bila borba lekara da spasu živote, nije bilo teško naći odziv u društvu. Oba mlada glumca nastavljaju da privlače veliku pažnju na društvenim mrežama dok u seriji prikazuju zaljubljeni par. Oboje mladih glumaca osvojili su nagradu za najboljeg muškog i ženskog glumca godine u kategoriji „dramske adaptacije godine“.

Deniz Can Aktas je izjavio da je druga sezona serije Kasaba Doktoru bila dobar početak za njih. Hazal Subasi, koju u seriji gledamo kao doktorku Leylu, podvukla je da je biti lekar veoma teško zanimanje. Deniz, koji je priznao da ponekad sanja zbog uloga u seriji Kasaba Doktoru / Gradski doktor, rekao je da su mu u snove ušle neke scene operacije. Glumac je izjavio da su scene na snimanju bile veoma impresivne i da je to mnogo uticalo na njegovu psihologiju.

Deniz Can Aktas je rekao: „Neke scene zaista utiču na ljude. Veoma je realno, pa intervenišemo. Ljudska psihologija je u nekom trenutku pogođena. Posle nekog vremena pokušava da uđe u naše snove.”.

Hazal Subasi je objasnila da scene operacije nisu snimljene za kratko vreme i da mogu trajati 6 sati ili duže. Glumica je izjavila da su morali dugo da snimaju u operacionoj sali i da je to bilo naporno.

NOVO - Demet Ozdemir i Bugra Gulsoy o popularnosti i seriji Dunyayla Benim Aramda

By: TV Exposed