Nastavlja se intenzivan rad na snimanju serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

Nastavljaju da se emituju trejleri dramske serije pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice koja će se u bliskoj budućnosti sresti sa publikom na ekranu ATV-a.

Nastavlja se intenzivan rad na snimanju serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

Foto Credits: Haberturk

Priča serije je veoma impresivna i to se može osetiti čak i u trejlerima. Ilayda Alisan će glumiti lik po imenu Gulayse u projektu Ates Kuslari. Priča koja je počela tako što su deca sa ulice jednog dana pronašla bebu u đubretu pretvoriće se u sasvim drugu dramsku priču.

Lik Gulayse, koju tumači Ilayda Alisan, je upravo ta beba godinama kasnije, koja je bila u smeću i rekla je da je bila veoma impresionirana kada je prvi put počela da čita scenario i da je odmah prihvatila ulogu.

Ilayda Alisan je u izjavi za TV program Dizi takođe rekla: „Veoma sam uzbuđena. Nestrpljivo čekam. Kada sam prvi put pročitala scenario, oči su mi počele da suze u prvoj sceni. Onda sam pozvala svog menadžera i rekla da uradimo ovaj posao. Bila sam toliko impresionirana da sam u jednom potezu završila celu priču. Publiku čeka sjajan posao.”.

Projekat, koji je pripremio Bozdag Film, producent TV serija kao što su Destan, Dirilis Ertugrul i Kurulus Osman, uskoro počinje na ATV ekranu. Serija pod nazivom Ates Kuslari, koja će usaditi temu ljubavi, saosećanja i poverenja, i svesti o tome šta je porodica, duboko će uticati na publiku mnogim emotivnim scenama. Pored Ilayde Alisan, u glavnim ulogama serije su izuzetni glumci kao što su Hande Soral, Gorkem Sevindik i Burak Tozkoparan. Tačan datum početka serije biće poznat vrlo brzo.

NOVO - Nurettin Sonmez u misiji od Bamsija do Kemala!

By: TV Exposed