Burak Celik uživa u snimanju serije Senden Daha Guzel!

Ljubavnu priču dva zanimljiva lika, punu sukoba, gledamo u TV seriji Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, koja se emituje na televiziji Fox utorkom uveče. Duo Cemre Baysel i Burak Celik veoma uspešno demonstrira ovu čvrstu strukturu likova Efsun i Emira.

Burak Celik uživa u snimanju serije Senden Daha Guzel!

Foto Credits: DiziCentral

Kada se čulo ime Buraka Celika, mnogi su se zapitali da li je on odgovarajuća osoba za takvu ulogu, a kada je serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe ​​prvi put emitovana, pokazalo se da je to bio pravi izbor. Razlog za sumnju je možda bio i lik iz serije Kurulus Osman sa kojim su ga mnogi poistovećivali.

Duo Cemre Baysel i Burak Celik postao je novi omiljeni par u TV serijama. Ova romantična komedija koja prati dvoje “teških” lika koji ne drže do reči u seriji, koja izaziva veliku pažnju i na društvenim mrežama, sa sobom nosi i prelepe scene.

Burak Celik je sa svojim likom Emirom već u prvim epizodama otkrio da može uspešno da igra glavnu ulogu u romantičnoj humorističnoj seriji.

Glumac je nedavno vezano za seriju izjavio: „Na setu smo već 1,5 mesec. Imali smo dug proces priprema. Snimali smo veoma daleko. Išli smo u Gaziantep, putovali smo dosta po Istanbulu. Naš tim je neverovatan, svi su tako zabavni. Veoma nam je prijatno i iza kamere i ispred kamere.”.

Po svemu sudeći Burak uživa tokom snimanja serije, a fanovi uživaju u seriji i njegovoj ulozi. Reklo bi se – pun pogodak!

NOVO - Novi rekordi za seriju Sen Cal Kapimi

By: TV Exposed