Turski glumci | Alp Navruz |

Turski glumac Alp Navruz spada u onu grupu mladih i veoma talentovanih turskih umetnika. Glumac se svakako izdvaja i svojom harizmom i vrlo privlačnim fizičkim izgledom.

Turski glumci | Alp Navruz |

Foto Credits: Screenshot Instagram/ Alp Navruz (@alpnavruz)

Alp Navruz je rođen 15. januara 1990. godine u Istanbulu u Turskoj. Glumac je visok 183 cm i ističe se zaista odličnim fizičkim izgledom. To ni ne čudi jer mu je jedan od hobija i plivanje. Plivanje i redovan trening su doprineli da za Alpom i njegovim izvajanim telom uzdišu mnoge žene širom sveta.Pored plivanja, Alp se u slobodno vreme bavi streljaštvom. Navruz je veoma obrazovan mladić. Diplomirao je na Tehničkom univerzitetu Yildiz, na odseku za turski jezik i književnost. Pre glume se profesionalno bavio modelingom. U pitanju je zaista svestran i veoma talentovan momak.

Svoju glumačku karijeru je otpočeo 2016. godine projektom Ceberrut u kojem je glumio Merta. Prva serija na kojoj je radio bila je Ask Laftan Alamaz. U njoj je u tri epizodi tumačio lik Cenka. Nakon toga se pojavio u seriji Fazilet Hanim ve Kizlari u kojoj je zaista skrenuo pažnju na sebe, u pozitivnom smislu. U njoj je u pedeset epizoda glumio Sinana Egemena. Bio je sjajan i u seriji Elimi birakma gde je glumio Cenka Celena. Potom je glumio u seriji Zumruduanka u 26 epizoda tog televizijskog projekta. Njegov lik u toj seriji se zvao Serhat. Pored uloge Poyraza u TV seriji Ada Masali / Ostrvska bajka čije je snimanje nedavno završeno pojavio se i u jednoj epizodi serije Menajerimi Ara. Ostaje da vidimo koji će biti njegov naredni posao. Pregovori su već u toku i kako je sam istakao ima nekoliko ponuđenih scenarija za nove uloge.

Kada je u pitanju njegov ljubavni život, Alp Navruz je nažalost mnogih dama – zauzet. Glumac je nedavno lično potvrdio vezu sa koleginicom Aysom Aysin Turan.

Glumac je veoma popularan na Instagramu. Njegov zvanični profil prati 4.6 miliona ljudi. Alp je na njega postavio 232 objave a on prati 315 naloga na ovoj društvenoj mreži.

 By: Milt-TV Exposed