Turska Serija – Abdulhamid epizoda 110

Abdulhamid je okupio sve pripadnike plemena Oguza te započinje s izgradnjom željeznica, a i Gustav je uhićen. On pak predlaže cjenkanje kako bi ga se pustilo na slobodu, ali Abdulhamidova je odluka konačna. Presudit će mu paša Ahmet, međutim Gustav opet ima svoj plan. Taj će plan izvesti Maktel. Osmanlije su nadomak ratovanja s Rusijom, ...

Turska Serija – Abdulhamid epizoda 110

Abdulhamid je okupio sve pripadnike plemena Oguza te započinje s izgradnjom željeznica, a i Gustav je uhićen.

On pak predlaže cjenkanje kako bi ga se pustilo na slobodu, ali Abdulhamidova je odluka konačna. Presudit će mu paša Ahmet, međutim Gustav opet ima svoj plan. Taj će plan izvesti Maktel. Osmanlije su nadomak ratovanja s Rusijom, a Maktel istovremeno radi posljednji korak, cilj im je digunuti palaču u zrak.

Prije što dobije novi zadatak od Abdulahmida, Halid mora štititi mir na ulicama prijestolnice. Janik je pak ljut na Halila Halida i njegove ljude te ih nemilosrdno napada kako bi povratio novac koji je izgubio. Halil Halid uhvati sve njegove ljude te ih zatvori u sobu bez zraka.

Dok se pokušava opravdati Abdulkadir se dobrano posvađa s majkom. Bidar tuguje i zbog toga što joj Abdulhamid nije oprostio, i zbog zahlađenja odnosa sa sinom, a saznaje i tko je gost koji stiže u palaču.

Guldžemal ne posluša Blavatksyja te odluči otići k Mehmetu, no cijena toga postupka bit će preteška.

Abdulhamid priprema za Bidar nešto što ova nikada neće zaboraviti.

Seriju sa prevodom mozete gledati OVDE

By: TV Exposed