4 turske serije od kojih se Španjolci ne odvajaju

U razdoblju kada je i španjolski narod danima zatvoren doma zbog pošasti koronavirusa, turske teevizijske serije ponovno postaju najgledaniji televizijski program, a među njima se ističu četiri. Serija “Kara Para Aşk ” počela se ponono prikazivati, a osim toga i “Sen Anlat Karadeniz”, “Fazilet Hanım ve Kızları” te “Elif”, serija Kanal 7. Turske serije nastavljaju obarati ...

4 turske serije od kojih se Španjolci ne odvajaju

U razdoblju kada je i španjolski narod danima zatvoren doma zbog pošasti koronavirusa, turske teevizijske serije ponovno postaju najgledaniji televizijski program, a među njima se ističu četiri.

Serija "Kara Para Aşk " počela se ponono prikazivati, a osim toga i "Sen Anlat Karadeniz", "Fazilet Hanım ve Kızları" te "Elif", serija Kanal 7.

Turske serije nastavljaju obarati rekorde gledanosti do te mjere da je npr. Kara Para Ašk proteklih dana prema španjolskoj TT listi gledanosti postala najgledaniji televizijskih program. Zna se da su turske serije izrazito popularne ne samo u Španjolskoj, već i u brojnim drugim zemljama u kojima se govori špašnjolski, međutim upravo su u toj državi posebno popularno.

Nedavno se prikazala serija "Erkenci Kus" i bila je rado gledan program tako da možemo reći kako se u Španjolskoj trenutno proživljava pravo ludlilo za turkim serijama. Promatrači i komentatori društvenih zbivanja razloge pronalazi u vjerodostojnosti tematike turskih serija.

By: TV Exposed