Sinem Kobal najavila novi projekat i otkrila koja serija joj je posebna!

Gošća emisije “Veče sa Ibrahimom Selimom” bila je uspešna glumica Sinem Kobal.

Sinem Kobal najavila novi projekat i otkrila koja serija joj je posebna!

Foto Credits: Haberler

Tokom snimanja u Maximum Unik Boku, Kobal je dala iskrene izjave o svom životu.

Sinem Kobal, koja je gostovala u programu emitovanom na Youtube-u kanalu Ibrahima Selima, sa velikom iskrenošću je odgovarala na Selimova pitanja.

Govoreći „Nedostaju mi ekrani“, glumica je prvi put najavila da postoji novi projekat.

Kobal, koji je neko vreme bio daleko od ekrana, rekla je: „I meni mnogo nedostaje da budem na ekranu... Nadam se da ću uskoro biti na ekranu. Postoji nešto što me uzbuđuje i tera da se krećem, ali mogu to da kažem kada bude jasno“, rekla je ona.

Sinem Kobal je takođe govorila o svom braku i svom suprugu Kenanu Imirzalıogluu; „Kada sam prvi put videla Kenana, bila sam zapanjena njegovom energijom.“. Odgovarajući na pitanja o braku, Kobal je rekla:

„Mislim da nije u pitanju brak, već ono što doživljavate sa partnerom sa kojim ste spremni da provedete život. Reč je o tome koliko ljubavi, poštovanja i truda delite. Ako ima te ljubavi i truda, brak postaje lep na tom putu, pa tako i zabavljanje. Kada se sretnu dve duše koje se vole, žele da ulože taj napor i brak zapravo iscrtava lep put... Postajete porodica, postajete ukorenjeni. Koncept braka i porodice uvek održava svoju vrednost...”

Serija Selena

Lepa glumica je rekla da je bolje razumela svoju majku nakon što je postala majka;

„Pošto sam dete bolje razumeo svoju majku, ti bolje ceniš svoju majku. „Osećam se mnogo snažnije i ukorenjenije“, rekla je.

Ističući da je serija Selena za nju veoma poseban projekat, Sinem Kobal je svoja osećanja izrazila sledećim rečima: „Selena je za mene bila veoma poseban projekat, bilo je to nešto sasvim drugačije; I dalje ima svoje mesto u mom srcu. I dalje ima neverovatne stope gledanja na Youtube-u. Trenutno mi dolaze deca od 4-5 godina kao Selena... Veoma je posebno moći da uradim nešto što ima mesta u srcima dece. Prelomne tačke mog života; Škola je film u kome sam gledala Selenu i sebe na bioskopskom platnu.”.

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

NOVO - Serija Armas de mujer | Žensko oružje – radnja i uloge

By: TV Exposed