Serija Bambaska Biri / Neko drugi stvara svoju vernu publiku

Izašla je treća epizoda nove Fox TV serije pod nazivom Bambaska Biri / Neko drugi sa Hande Ercel i Burakom Denizom u glavnim ulogama.

Serija Bambaska Biri / Neko drugi stvara svoju vernu publiku

Foto Credits: IMDB

Gledanost serije Bambaska Biri / Neko drugi, koja se ponedeljkom uveče ističe kao nova alternativna serija, i dalje privlači pažnju.

Iako su rezultati treće epizode ​​istaknuti smanjenjem u svim grupama publike, serija, koja i dalje izgleda da privlači veoma značajan broj gledalaca, počela je da formira jezgro publike.

Pokazujući da je privukla pažnju publike svojim rejtingom koji se kretao oko brojke 4, TV serija Bambaska Biri nastavila je uspeh tako što je trećom epizodom dan završila na drugom mestu u grupi AB i ABC1.

Zanimljiva priča

Percepcija koju je stvorila serija na društvenim mrežama je takođe veoma pozitivna. Publika, posebno ona koja misli da Hande Ercel i Burak Deniz veoma pristaju jedni drugima, dele dosta objava navodeći da im je priča zanimljiva.

Obožavaoci serije, koji smatraju da se likovi Leyle i Kenana kreću ka haotičnoj ljubavi, ocenjuju seriju Bambaska Biri / Neko drugi snažnim rečenicama, uz prizore u kojima doživljavaju lupanje srca.

Mnogi gledaoci, koji svojim objavama na društvenim mrežama pokazuju da su duboko zadubljeni u seriju, podržavaju TV seriju Bambaska Biri često izražavajući podršku Hande Ercel, iako je dobila mnogo kritika.

Kako se vama čini ova turska serija? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Nižu se pohvale za Pinar Deniz!

By: TV Exposed