Pred nama je uzbudljiva epizoda serije Gaddar | Nemislosrdan!

Turska serija Gaddar se nastavlja na kanalu televizije Now.

Pred nama je uzbudljiva epizoda serije Gaddar | Nemislosrdan!

Foto Credits: Haberler

Gledanost serije je ispod očekivanja od dana kada je počela. Važni događaji će se desiti u 14. novoj epizodi serije Gaddar | Nemislosrdan, u kojoj glavne uloge igraju Cagatay Ulusoy i Sumeyye Aydogan.

Evo detalja o svemu što će se dešavati u 14. epizodi serije Gaddar | Nemislosrdan, koja će biti emitovana u petak, 26. aprila:

Korkut još više izmiče kontroli Kalenderovom smrću, i dok on u ludom stanju traži mesto za napad, Dagan ima drugi plan za Korkuta. Pre nego što Dagan uspe da postigne svoj cilj, njegov plan se izjalovi i on izmiče. Korkut traži definitivnije rešenje da naudi Daganu i misli na Aydan. Aydan i Oya misle da su bezbedni u Ekberovoj kući, ali su zapravo u većoj opasnosti.

Ekber gubi živce zbog sumnje da Oya pokušava da ga iskoristi i želi da je natera da plati cenu. Kada Dagan izgubi Korkuta, pokušava da dobije vesti od svoje porodice i Aydan kako bi osigurao njihovu bezbednost, ali ne može da dođe do nje.

Napetosti ne manjka

U tom pogledu dobija pomoć od Gurkana. Korkut uspeva da uhvati Dagana svojom zasedom. Njegov cilj je da spoji dvoje ljubavnika i natera ih da pate. Menadžer, Kurt i Enver se udružuju i pokušavaju da ih spasu, dok se oni zaglavljuju u Ekberovoj prepreci.

Dok se Daghan odupire raznim mučenjima od strane Korkuta, oni nastavljaju da traže Daghana bez odustajanja. Porodica još nije prebolela Davidovu smrt i ponovo je potresena ovom vesti. Fatma traži od Envera da pomogne Daghanu kako bi njen sin bio siguran. U međuvremenu, Korkut odlučuje da Lejlu smatra odgovornom za njenu izdaju, ali se i dalje plaši da je ne povredi.

Dok Korkut planira da pobegne od događaja, Daghan je odlučan da ga ovog puta ubije.

Napeti trenuci ne prestaju u seriji Gaddar!

View this post on Instagram

A post shared by NOW (@nowtvturkiye)

NOVO - Ozge Ozpirincci je više od obične glumice!

By: TV Exposed