Melisa Senolsun napušta seriju Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih

Turska glumica Melisa Senolsun se polako oprašta od TV serije Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih. Prenosimo kompletnu informaciju.

Melisa Senolsun napušta seriju Masumlar Apartmani / Apartmani nevinih

Foto Credits: Haberturk

Melisa Senolsun je završila snimanje svog dela posla u seriji Masumlar Apartmani. Od njenog lika ćemo se oprostiti narednog utorka. Priča Melisinog lika u seriji se završava u epizodi 57 i više ga nećemo gledati u ovom projektu. Podsećamo, Melisa je u ovoj seriji glumila Ruyu.

Uskoro se očekuje i premijera njenog novog filma po nazivom LCV – Luften Cevap Veriniz u kom glumi Ceren.

U dosadašnjoj glumačkoj karijeri Melisa Senolsun je radila na trinaest projekata. Zapažena je bila u Netflixovoj seriji Atiye u kojoj je glumila Cansu. Veliki iskorak napred u karijeri napravila je ulogama u serijama Kiralik Ask i Tatli Kucuk Yalancilar.

Uloga u seriji Tatli Kucuk Yalancilar joj je bila prva u glumačkoj karijeri. U tom projektu je u toku 2015. godine u trinaest epizoda glumila Hande.

Ostaje da vidimo koji će to biti novi projekat na kom će Senolsun raditi. Glumica ima iskustva u radu i na TV serijama, na digitalnim platformama i u filmu, tako da joj ništa nije nepoznato. Prema nekim informacijama, ponuda za nove uloge već ima.

NOVO - Halit Ozgur Sari na vojnoj obuci!

 By: Milt-TV Exposed