Turski glumac Akin Akinozu osvojio holivudsku lepoticu

Akın je, kako pišu turski mediji, u dugogodišnjoj vezi sa 26-godišnjom marketinškim stručnjakom Sandrom Pestemalciyan za koju je nedavno istakao da je ona prava. Pre nego što ju je upoznao, zabavljao se sa holivudskom lepoticom. Prema turskim medijima, Akin se pre nekoliko godina zabavljao sa 30-godišnjom Jennifer Lawrence koja nije mogla da odoli njegovom osmehu i ...

Turski glumac Akin Akinozu osvojio holivudsku lepoticu

Akın je, kako pišu turski mediji, u dugogodišnjoj vezi sa 26-godišnjom marketinškim stručnjakom Sandrom Pestemalciyan za koju je nedavno istakao da je ona prava. Pre nego što ju je upoznao, zabavljao se sa holivudskom lepoticom.

Prema turskim medijima, Akin se pre nekoliko godina zabavljao sa 30-godišnjom Jennifer Lawrence koja nije mogla da odoli njegovom osmehu i markantnom izgledu.

Jennifer ga je upoznala tokom njegove posete SAD-u na jednoj glumačkoj radionici. Između njih dvoje su se odmah javile simpatije, a nakon grupne večere, otišli su do hotelske sobe u kojoj je on odseo.

Izvor za turske medije je rekao da je navodno Jennifer prijateljicama pričala da je Akin izvanredan ljubavnik i da je želela ponovo da ga vidi ali je presudila razdvojenost.

By: TV Exposed

NOVO-Burak Ozcivit porodično na odmoru (FOTO)