Sutra počinje nova turska serija Ne Gemiler Yaktim

Nova serija Ay Yapima, Ne Gemiler Yaktim | Brodovi koje sam spalila, koja će se emitovati na Show TV-u, sprema se za susret sa publikom u ponedeljak, 4. decembra.

Sutra počinje nova turska serija Ne Gemiler Yaktim

Objavljena je upečatljiva scena iz prve epizode ​​željno iščekivane serije. Pažnju privlači uspešna gluma Deniz Baysal i Devrim Ozkan, koje su u objavljenoj sceni igrali likove Yasemin i Fidan.

Važno je napomenuti da serija Ne Gemiler Yaktim | Brodovi koje sam spalila, u kojoj glume dve mlade i uspešne glumice, privlači gledaoce.

Posebno visoka energija priče o borbi dve žene za opstanak privući će mnoge gledaoce u seriju.

Premijera na Show TV-u

Deniz Baysal i Devrim Ozkan započeli su veoma važan projekat u najvažnijem periodu svojih karijera, u trenutku kada su doživljavale veliki skok.

Možemo reći da će TV serija Ne Gemiler Yaktim biti emitovana istog dana kada i serije Kudus Fatihi Selahaddin Eyyubi | Osvajač Jerusalima Selahaddin Eyyubi, Omer, Safir i Bambaska Biri | Neko drugi u takmičenju u ponedeljak i neće mu biti lako da postigne veoma dobre rezultate u rejtingu.

Polako se približavamo premijeri serije Ne Gemiler Yaktim, čija će prva epizoda biti emitovana na Show TV-u u ponedeljak, 4. decembra.

NOVO - U sredu počinje serija Sandik Kokusu | Miris škrinje

By: TV Exposed