Yagiz Can Konyali o poslu i privatnom životu

Yagiz Can Konyali, rođen u Istanbulu 1991. godine, učestvovao je u uspešnim projektima na setovima od 2012. Mladi glumac, likom Ajdina u TV seriji Oyle Bir Gecer Zaman ki, imao je priliku da započne karijeru i učinio je to vrlo dobro.

Yagiz Can Konyali o poslu i privatnom životu

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je takođe postigao veliki uspeh sa likom Rahmeta u Bizim Hikaye / Naša priča, stekao je veliku bazu obožavalaca.

Posle TV serija kao što su Ask Aglatir, Ariza, Fatma, mogli smo da gledamo glumca u digitalnoj seriji pod nazivom Erkek Severse. Glumac koji je prošle godine delio glavnu ulogu sa Hande Dogandemir u filmu Bolje sutra, dobio je mnogo ponuda za novu sezonu.

Navodeći da očekuje da će se film Bolje sutra, koji kruži po festivalima, u septembru susresti sa publikom, glumac se potrudio i za muzički šou Petar Pan. Yagiz Can Konyali, koji je ocenio nove projekte koji su mu došli nakon finala sezone mjuzikla Petar Pan, rekao je da još nema jasan projekat.

Glumac je izjavio: „Snimali smo Erkek Severse ove sezone. Ima stvari o kojima smo razgovarali, ali to se ne može reći dok se to ne završi.“.

Yagiz Can Konyali je objasnio da je zadovoljan što je Disney plus počeo da emituje u Turskoj i što će platforma i glumci “hraniti” jedni druge, kao i da nema nikoga u njegovom ljubavnom životu u tako užurbanom ritmu.

NOVO - Gulsim Ali Ilhan o napuštanju serije Gonul Dagi

By: TV Exposed