Gulsim Ali Ilhan o napuštanju serije Gonul Dagi

Gulsim Ali Ilhan, koja je napustila seriju Gonul Dagi, takođe je uznemirila milione gledalaca TV serija. Glumica, za koju se navodi da je napustila seriju, koja je snimana u Eskišehirovom okrugu Sivrihisar, jer je želela da se vrati svom normalnom životu u Istanbulu, imala je veoma lepe trenutke u 2 sezone.

Gulsim Ali Ilhan o napuštanju serije Gonul Dagi

Foto Credits: Dizilah

Glumica, koja je preuzela glavnu ulogu u seriji Gonul Dagi sa Berkom Atanom i ušla u srca likom Dilek, sada je srećna što se vraća svom normalnom životu u Istanbulu. Gulsim je rekla da je imala veoma dobre dve sezone na događaju kojem je prisustvovala prethodnog dana.

Gulsim Ali Ilhan je izjavila: „Uvek smo bili prvi u rejtingu, dobili smo veoma dobre reakcije. Ljudi su nas mnogo voleli. I moj lik Dilek je bio voljen, i ja sam ga volela“, rekla je ona.

Navodno je poznata glumica svom bliskom okruženju o razlogu napuštanja serije rekla da više nije zadovoljna životom u Sivrihisaru i da je odlučila da ode jer je želela da se vrati svom uobičajnom životu. Međutim, Gulsim Ali Ilhan je kao razlog rastave navela kraj priče o liku Dilek.

Glumica je rekla: „Išli smo takvim putem u priči, tako da bi svima put trebalo da bude jasan.”

Nakon serije Gonul Dagi, glumica nije iznosila nikakve drugačije detalje o razdvajanju, a nije donela ni jasnu odluku o učešću u novom projektu.

NOVO - Birce Akalay prezadovoljna novim projektima!

By: TV Exposed