Nazli Senem Unal - najlepši i najbolji negativac u serijama!

Interesovanje za Nazli Senem Unal, koja je uspešno nastupala u TV seriji Uc Kız Kardes / Tri sestre, koja se emituje na Kanalu D utorkom uveče, nastavlja da raste.

Nazli Senem Unal - najlepši i najbolji negativac u serijama!

Foto Credits: NTV

Kao jedan od bitnih razloga za visoku gledanost ove turske serije istaknut je lik Mine, koji se kao crna mačka nalazi između likova Turkan i Somera i čini priču veoma efektnom. U velikom sukobu između Mine i Turkan, Nazli Senem Unal i njena interpretacija ovog lika, koji svojim zlom privlači pažnju svih, jedan je od uspešnih detalja serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre.

Interesovanje za glumicu nastavlja da raste svake nedelje na društvenim mrežama. Kako se napetost između Mine i Turkana nastavlja, glumica ne samo da čini da joj se šira publika divi, već dobija pohvale i pohvale za svoj uspešan nastup na društvenim mrežama. Veoma su zanimljivi i komentari korisnika društvenih mreža. Lik Mine, koji je opisan kao najlepši i najbolji negativac među TV serijama, sada ima sasvim drugačije mesto u karijeri Nazli Senem Unal. Neki od komentara publike za Nazli Senem Unal, koja je i dalje jedno od imena koje je ostavilo trag na Tviter okruženju utorkom, su sledeći:

„Moja omiljena glumica, odličan glumački negativac Nazli Senem Unal“, „Žena koja je drami dala drugačiji osećaj nikada nije igrala svoju negativnu ulogu tako jasno i jasno. Veoma prirodno Nazli Senem Unal.”, "Nazli Senem Unal impresionira svojom glumom.", „Ti si najgora i najbolja na ekranu, Nazli Senem Unal. "Ona se kreće na vrh svoje glumačke karijere.".

NOVO - Cansu Tuman emotivna zbog gesta svojih fanova

By: TV Exposed