Nova turska serija Kirli Sepeti uskoro na TV ekranima

Veliku pažnju privlači projekat nove turske TV serije pod nazivom Kirli Sepeti, koju je pripremila jedna od najuspešnijih turskih produkcijskih kuća kao što je Medyapim.

Nova turska serija Kirli Sepeti uskoro na TV ekranima

Foto Credits: Dizilah

Na ekranu Fox TV-a izašao je i prvi trejler serije pripremljene za novu zimsku sezonu.

Pratićemo fascinantnu priču o grupi sobarica koje rade na luksuznom imanju u Istanbulu i žive u sirotinjskoj četvrti.

U glumačkoj ekipi serije Kirli Sepeti koju je režirao Ece Erdek spojila su se veoma važna imena. Ayca Bingol, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tutuncu, Serhat Kilic, Halil Ibrahim Ceyhan, Melisa Dongel, Aleyna Ozgecen, Bestemsu Ozdemir, Deniz Sarikas i Gozde Seda Altuner čine novu seriju veoma zapaženom.

Priča će početi samoubistvom čistačice po imenu Merjem.

Isprepleteni životi posluge i poslodavaca

Veliko je interesovanje za projekat serije Kirli Sepeti, u kojem će partneri biti Halil Ibrahim Ceyhan i Melisa Dongel, koji izaziva veliku pažnju posebno na društvenim mrežama.

U seriji, koja se bavi isprepletenim životima posluge i njihovih poslodavaca koji rade na imanju u jednom od bogatih kvartova Istanbula desiće se dosta toga.

Takođe ćemo biti svedoci velikog jaza između gornjeg i donjeg sloja stanovništva. U opisu serije se navodi: “Tvoja ljubav, tvoje tajne, tvoje laži i tri žene koje su, uprkos svemu tome, odustale jedna od druge; Njenu priču koja vas ponekad tera da plačete, a ponekad nasmejete, gledaćemo u Kirli Sepeti...”.

Tu je i video najava ove nove turske serije. Datum premijere biće objavljen vrlo brzo.

NOVO - Važna promena u seriji Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje

By: TV Exposed