Devrim Ozkan i Deniz Baysal zajedno u novoj seriji Ne Gemiler Yaktim!

Devrim Ozkan sa jedne strane i Deniz Baysal sa druge... Sjajan izbor je napravljen za novu TV seriju Show TV-a, koja ima snažnu žensku priču.

Devrim Ozkan i Deniz Baysal zajedno u novoj seriji Ne Gemiler Yaktim!

Foto Credits: Internet Haber

Dve mlade glumice su imena koja i te kako znaju kako da iznesu uloge, a nova TV serija Ne Gemiler Yaktim / Brodovi koje sam spalila, već je uspela da privuče pažnju.

Deniz Baysal, koja je odigrala veoma efektnu ulogu u seriji TRT 1 pod nazivom Teskilat / Organizacija, oprostila se od projekta nakon tri sezone uspeha. Deniz, koja je započela seriju sa Caglarom Ertugrulom i pokazala veoma efektnu glumu u dve sezone, prošle sezone je bila pred kamerama sa Muratom Yildirimom u glavnoj ulozi.

Poznata glumica, koja je veoma skladno sarađivala sa oba partnera, poznata je kao jedno od imena koja prigrli posao energijom svog privatnog života. Mogućnost da ostane 3 sezone u projektu sa izazovnim akcionim scenama kao što je Teskilat nije bilo nešto što bi svaki glumac mogao da uradi. Ipak, Deniz Baysal je u tome uspela, ali nije želela da ostane u projektu, koji će se nastaviti u 4. sezoni.

U novoj seriji kao Yasemin

Gledaćemo Deniz Baysal u liku po imenu Yasemin u projektu nove TV serije pod nazivom Ne Gemiler Yaktim, čiji je scenario pripremio Banu Kiremitci Bozkurt. Postoji još jedna glumica u šokantnoj priči o liku Yasemin, koja ima ćerku.

Dogovor sa Devrim Ozkan kao drugom glavnom ženskom ulogom u seriji, koja će otkriti drame života dve žene, pokazuje da dolazi veoma efektna serija.

Činjenica da je nova serija Ne Gemiler Yaktim, za koju se očekuje da se emituje na ekranima Show TV-a, priča za žene, očekuje se da će pozitivno uticati na preferencije ženske publike, koje su jače u gledanosti.

View this post on Instagram

A post shared by @devrimozkan

NOVO - Cagatay Ulusoy i definitivno u TV seriji Gaddar!

By: TV Exposed