Priprema se turski rimejk serije Royal Pains

U poslednjih nekoliko godina postoje uspešni i manje uspešni primeri adaptacija inostranih serija u Turskoj. Kanal D je odlučio da napravi adaptaciju američke serije Royal Pains.

Priprema se turski rimejk serije Royal Pains

Foto Credits: Internet Haber

Kanal D priprema novi rimejk američke serije. Za produkciju turskog rimejka američke serije Royal Pains biće zadužena kompanija Mednova, a na poziciji producenta će se naći Fatih Aksoy. U pitanju je ista kompanija koja trenutno radi rimejk serije Queen Sugar, čiji je naziv u Turskoj Kralice / Kraljica.

Na poziciji režisera nove serije koja se priprema biće Basak Soysal. Trenutno je u toku kasting, odnosno izbor glumačke ekipe na ovoj novoj TV seriji koja će biti emitovati na turskom Kanalu D. Za sada nema najava ko bi mogao da se pojavi u glumačkoj ekipi ovog projekta.

Ta ali i sve druge informacije oko ove turske serije biće poznate vrlo brzo.

Radnja serije

Radnja američke serije Royal Pains prati Hanka Lawsona, koji je mladi doktor urgentne medicine. On biva optužen za smrt važnog pacijenta, seli se u Hamptons i postaje doktor koji leči bogate i poznate.

Kada administracija lokalne bolnice zatraži od njega da leči i one pacijente koji nisu bogati, Hank ima izbor – ili da bude dobar za druge ili za sebe.

Ostaje da vidimo da li će i kolike promene imati turska verzija ove serije. Ono što je izvesno je da nas očekuje još jedna priča o životima lekara.

NOVO - Na setu serije Gonul Dagi dominira osmeh

By: TV Exposed