Berguzar Korel postala plavuša zbog uloge u seriji Dugum / Čvor

Obožavaoci poznate glumice Berguzar Korel dugo su čekali njen povratak na setove.

Berguzar Korel postala plavuša zbog uloge u seriji Dugum / Čvor

Foto Credits: Haberler

Naziv nove digitalne serije, koja je planirana da bude snimljena još kada je glumica bila trudna sa ćerkom Lejlom i opisan je kao Kanli Yayin, promenjen je u Dugum / Čvor.

Zbog činjenice da je producent neko vreme čekao da se Berguzar Korel porodi i odgaja ćerku Lejlu, projekat Dugum je na setu sa malim zakašnjenjem. Korel je takođe ponovo počela da se pojavljuje na setu ovog projekta sa svojom plavom kosom, kakvu njeni fanovi nikada ranije nisu videli.

Glumica, koja je zapanjila sve svojim promenjenim imidžom, igra glavnu ulogu u novoj seriji.

Nova digitalna serija pod nazivom Dugum, koja će se baviti temom femicida, nosi potpis kompanije OGM Pictures i ističe se kao detektivski triler. U seriji, koja će se 2024. godine sastati sa publikom na platformi Amazon Prime Video, gledaćemo borbu poznate TV ličnosti protiv femicida.

U okviru ove teme napravljena je serija slična televizijskim emisijama koje imaju primere u Turskoj.

Priča u novoj digitalnoj seriji Dugum

Neslihan Turhan, koja je svojom iskrenošću postala miljenica svih, poznata je novinarka na vrhuncu karijere, koja prezentuje program „Jedna istina” koji se bavi slučajevima nestalih osoba i ubistava. Neslihanin svet izgrađen na poštenju i pravdi se okreće naglavačke kada je njeno jedino dete, Can, optuženo za ubistvo prijateljice Lejle.

Tako što štiti njenog sina; Neslihan je suočena sa najvažnijom odlukom u svom životu; Hoće li ona krenuti na Lejlinog ubicu po cenu da sina strpa u zatvor?

Kako se vama čini Berguzar Korel kao plavuša? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Poznato kada će biti emitovana druga sezona turske serije Kulup / Klub

By: TV Exposed