Damla Colbay promenila imidž

Glumica Damla Colbay, koja je postala poznata po svojoj TV seriji Kara Para Ask, koja je objavljena 2014. godine, kasnije se pojavila u TV serijama Hayat Mucizelere Gebe, Icerde i Zengin ve Yoksul.

Damla Colbay promenila imidž

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Damla Colbay je doživela uspeh u karijeri sa serijom Hekimoglu emitovanoj na ekranima Kanala D. Damla, koja se posle Hekimoglua vratila na ekrane sa serijom Yalniz Kurt / Usamljeni vuk ATV-a, dala je život liku Sare u seriji u kojoj je preuzela glavnu ulogu. Međutim, glumica neće učestvovati u drugoj sezoni ove turske serije. Glumica, koja je napustila seriju, trenutno se sastaje sa svojim fanovima putem objava na društvenim mrežama.

Nije prošlo nezapaženo da se glumica u poslednjem periodu odlučila na promenu imidža. Colbay, koja je skratila dugu kosu, izašla je pred fanove sa svojim novim imidžom. Fanovima ove turske glumice veoma se dopao njen novi stil. Objave su prokomentarisane najčešće rečima „Kratka kosa ti odlično stoji“. Fotografiju možete pogledati klikom - OVDE.

Damla Colbay se oprostila od TV serije Usamljeni vuk po završetku prve sezone. U seriji, za koju se očekuje da se ponovo sastane sa publikom u septembru sa svojom 21. epizodom, značajan deo publike smatrao je da je lik Sare veoma dosadan i izneo kritike da Damla nije baš prikladna za ovu priču. Obožavaoci glumice takođe sa nestrpljenjem iščekuju njen novi projekat.

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun o svom liku Asiye i seriji Kardeslerim

By: TV Exposed