Serkan Cayoglu spreman za povratak na set

Turski glumac Serkan Cayoglu je poslednju ulogu imao u TV seriji Kibirs Zafere Dogru, koja je emitovana na TRT1. Nakon serije, koja Se u februaru završila, saznalo se da će glumac učestvovati u filmu.

Serkan Cayoglu spreman za povratak na set

Foto Credits: DiziCentral

Međutim, Cayoglu je zbog privatnih razloga odustao od ovog projekta.

Razlog zašto je Serkan Cayoglu odustao od filma Gokturk, Alpera Caglayana, izašao je na videlo kasnije. Projekat pokriva vremenski period koji će po svojoj priči trajati do 6 meseci. S toga se čini da je Serkan odustao jer nije želeo da bude posvećen projektu tako dugo.

Kako se saznalo, Serkan Cayoglu je napustio projekat nakon što su postali jasni planovi za snimanje. Cayoglu, koji je odlučio da napusti glumačku ekipu filma, rekao je: „Ne radi se o meni. Kada se nešto govori, kada sednete za sto, neke stvari su vam van ruke. Nije se to desilo zbog mene, to se tako razvilo, ne mogu ništa da uradim.” dao svoj odgovor po tom pitanju.

U međuvremenu, bliži se vreme da glumac sedne za svadbeni sto sa Ozge Gurel, sa kojom je već duže vreme. Nedavno se saznalo da par planira venčanje u avgustu.

Serkan Cayoglu je sa svojim fanovima podelio još jednu lepu vest. Glumac je izjavio da je u procesu pregovora o novim projektima. To znači da glumac neće dugo čekati na novu seriju!

„Priča se, projekti dolaze. Nešto čitam. Ukoliko mi nešto bude zanimljivo i svidi mi se, spreman da radim sa zadovoljstvom“, poručio je glumac.

NOVO - Danas svoj rođendan proslavlja Kaan Urgancioglu

By: Milt-TV Exposed