Yagiz Can Konyali u novim projektima

Yagiz Can Konyali, jedan od talentovanih mladih turskih glumaca, igra lik po imenu Cenk u seriji Erkek Severse / Kad muškarac voli, koja se emituje na digitalnoj platformi Bein Connect. Ovom projektu se uskoro bliži finale.

Yagiz Can Konyali u novim projektima

Foto Credits: Haberler

Kraj serije Erkek Severse / Kad muškarac voli će biti u epizodi 26. Projekat je predviđen kao serija od 13 epizoda, ali je zbog velikog interesovanja odlučeno da se sve produži.

Novi projekat Yagiza Cana Konyalija koji je bio zapažen u ovom projektu je TV serija Hakim / Sudija, koja je počela da se emituje na ATV TV kanalu i uključuje uticajne glumce kao što su Erdal Besikcioglu, Yurdaer Okur, Ebru Ozkan, Ugur Yucel, Hasibe Eren, Seda Akman i druge.

Yagiz Can Konyali, koji je diplomirao na odseku za pozorište Državnog konzervatorijuma Univerziteta Mimar Sinan, započeo je svoju glumačku karijeru 2006. godine filmom Ilk Ask / Prva ljubav. Glumac do danas nije napuštao pozorište u kom uspešno nastupa. Pored projekata kao što su TV serije i filmovi, pozorište je od velikog značaja za ovog glumca.

Yagiz će u narednom periodu nastupati i u predstavi, odnosno mjuziklu Petar Pan. U mjuziklu, gde ćemo mladog glumca gledati kao Petra Pana, Elif Gulalp će igrati lik Vendi, Sami Levi kao kapetan Hook i Su Sonja Herring kao Tinkerbell.

NOVO - Burcu Ozberk i Anil Altan - veliko prijateljstvo!

By: Milt-TV Exposed