Gledanost serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo nije ni dobra ni loša

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja se emituje na Kanalu D, smatra se jednom od alternativnih produkcija ponedeljkom uveče.

Gledanost serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo nije ni dobra ni loša

Foto Credits: IMDB

Mnogi smatraju da serija Veda Mektubu zaslužuje više, s obzirom koliki je trud uložen u nju. Mnogo se priča o samoj pripremi scena, o kostimima glumaca, odnosno da je sve pažljivo birano i na veoma visokom nivou. Uz to, glumci dobijaju pohvale za svoje uspešne nastupe. To sve za sada nažalost ne prati neki preterano dobar rejting.

Ocene prve dve epizode ​​serije serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo, u kojoj glume Nurguy Yesilcay, Selim Bayraktar, Benu Yildirimlar, Rabia Sojturk i Emre Kivilcim, bile su loše. Međutim, uspon doživljen u 3. epizodi prošle nedelje takođe je podigao moral tima.

Od epizode tri malo bolja situacija

Što se tiče gledanosti, rezultati četvrte epizode ​​bili su slični prethodnoj nedelji. Drugim rečima, možemo reći da serija privlači pažnju, ali još uvek nije dostigla prosečnu gledanost.

Očekuje se da će se u narednim nedeljama povećati gledanost serije Veda Mektubu, koja će svi se nadaju napredovati iz epizode u epizodu.

Treba napomenuti da je sa 4. epizodom serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo zauzela jedanaesto mesto u total kategoriji rejtinga. Završivši dan na sedmom mestu u grupi AB,  a zauzela je deseto mesto u ABC1. Da li će se ove brojke popraviti u narednim epizodama ostaje da vidimo.

NOVO - Još deset epizoda do kraja serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

By: TV Exposed