Caglar Ertugrul napušta seriju Tesikat / Organizacija?!

Skandal koji se dogodio na poslednjoj dodeli nagrada turskim glumcima, a u koji je umešan Caglar Ertugrul mogao bi da ima značajne posledice. Postoji realna šansa da će Ertugrul napustiti seriju Teskilat, upravo zbog svega što se dogodilo!

Caglar Ertugrul napušta seriju Tesikat / Organizacija?!

Foto Credits: Internet Haber

Šala koju je Caglar Ertugrul uputio na dodeli nagrada nije dobro prošla. Glumac se našao na meti svih medija koji su pod kontrolom turske države. Novinarka Sabah publikacije i članica odbora direktora nacionalnog kanala TRT1, Hilal Kaplan imala je oštre kritike na račun Ertugrula u najnovijem članku. Glavna stvar koja je svima zasmetala pa i Hilal je to što je glumac dao sebi za pravo da kritikuje aktuelnu vlast u Turskoj, koja mu je dozvolila da tumači glavnu ulogu u seriji koja se emituje na nacionalnom kanalu.

U toku svog govora, Caglar Ertugrul je govorio i o nekoj diskriminaciji, a Kaplan se pita kakva je to diskriminacija koja mu dozvoljava da ima glavnu ulogu u seriji kao što je Teskilat. Njeno mišljenje deli sve više ljudi. Zbog toga možda ni ne čudi zbog čega niko iz produkcije, sa TV kanala ili sa profila serije na društvenim mrežama nije čestitao glumcu na priznanju koje je dobio.

Sve to vodi ka jednom – Caglar će se vrlo verovatno oprostiti od ove serije. Naravno, ljudi sa TRT-a neće otpustiti glavnog glumca u sred sezone, već će se sačekati pauzu, pa potom delovati po tom pitanju.

Prema informacijama koje stižu iz Turske, scene u kojima se Ertugrul pojavljuje se već smanjuju i skraćuju, tako da i to govori u prilog tome da ovaj glumac neće još dugo raditi na veoma popularnoj seriji Teskilat / Organizacija...

NOVO - Fahriye Evcen – 2021. godina je bila puna izazova

 By: Milt-TV Exposed