Engin Akyurek zadovoljan komentarima o seriji Kacis / Bekstvo

Prva epizoda serije Kacis / Bekstvo upoznala je publiku 14. juna, odnosno početkom emitovanja Disney plusa u Turskoj. Činjenica da je priča koju je napisao 2017. godine napisana i pretvorena u seriju godinama kasnije i da je ovaj projekat prva turska produkcija Disney plusa u Turskoj bila je izvor velikog ponosa za Engina Akyureka.

Engin Akyurek zadovoljan komentarima o seriji Kacis / Bekstvo

Foto Credits: Internet Haber

Popularni turski glumac Engin Akyurek nije bio na dnevnom redu poslednjih meseci i pored toga i dalje ima veliku podršku brojnih fanova, posebno na društvenim mrežama.

Serija Kacis / Bekstvo je takođe u ovom trenutku bila željno iščekivana širom sveta, a sa izlaskom prve epizode ​​počeli su da stižu komentari o samom projektu.

Engin Akyurek je rekao da je, iako je još i dalje nov projekat u pitanju i emitovana samo jedna jedina epizoda, zadovoljan komentarima koje je dobio. Poznati glumac je rekao:

„Tek je emitovano, ali ima veoma dobrih reakcija. Serija Kacis / Bekstvo je avantura od 8 delova. Prvi deo je objavljen. Posle 8 epizoda, zaista ćemo razumeti reakciju publike. ”.

Glumac je ovim rečima zamolio one koji su gledali prvu epizodu i komentarisali, da sačekaju ceo projekat i onda daju konačan sud.

Prvi utisci su zaista pozitivni a ostaje da u narednom periodu vidimo da li će serija biti na nivou na kom svi priželjkuju.

NOVO - Aytac Sasmaz pruža podršci devojci i bira novi projekat!

By: TV Exposed