Upoznajte Alija - sina Hande Soral i Ismaila Demircija (FOTO)

Maleni Ali, sin Hande Soral i Ismaila Demircija, kojeg su dugo čekali, rođen je pre dve večeri. Hande Soral je rodila sina Alija uveče 30. maja. Par je konačno uzeo svoje dete, koje su čekali, u naručje i to podelio i na društvenim mrežama.

Upoznajte Alija - sina Hande Soral i Ismaila Demircija (FOTO)

Foto Credits: RiriNano

Beba slavnog para, koji se venčao 2017. godine i krunisao srećan brak sa sinom Alijem, bile su stvar velike radoznalosti njihovih fanova ali i cele javnosti u Turskoj. Nakon Alijevog rođenja, iz bolnice je saopšteno da su majka i beba dobrog zdravlja, što je sve obradovalo.

Ali, sin Hande Soral i Ismaila Demircija, koji su srećni što su postal roditelji, po rođenju je imao 52 centimetra i 3 kilograma i 705 grama. Nakon izjave bolnice Acibadem o porođaju, obožavaoci para su se zapitali da li će pokazati bebinu fotografiju.

Konačno, iz bolničke sobe, Hande Soral je podelila prve fotografije sa svojim sinom Alijem uz poruku „Dobrodošao sine“ i emoji srca. Soralina objava na njenom Instagram nalogu je za kratko vreme počela da dobija hiljade lajkova i komentara.

Objava je za kratko vreme sakupila preko 350.000 lajkova i preko 5.500 komentara. Ostaje da se pridružimo lepim čestitkama ovom paru.

Evo i pomenute objave. Upoznajte Alija Demircija!

NOVO - Nilsu Berfin Aktas izabrala novu ulogu u poslednjem trenutku

By: TV Exposed