Hafsanur Sancaktutan povećala uzbuđenje oko serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Turska glumica Hafsanur Sancaktutan nedavno je pokazala brzi uspon u karijeri i dostigla je veliku bazu obožavatelja svojim kvalitetnim ulogama. Glumica je dobila veliko priznanje sa likom Yagmur u seriji Son Yaz, koja je prošle godine ušla u finale.

Hafsanur Sancaktutan povećala uzbuđenje oko serije Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene

Foto Credits: RiriNano

Hafsanur Sancaktutan biće jedno od prvih imena koje će se pojaviti u Disney plusu, koji je počeo da emituje u Turskoj i pokazao isplativost pretvaranja ove zemlje u niz produkcijskih centara.

Glumica preuzima glavnu ulogu u seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, koja je predstavljena kao drugi projekat posle serije Kacis / Bekstvo što je bila prva turska serija Disney Plus, a u kojoj su Engin Akyurek i Irem Helvacioglu preuzeli glavne uloge.

Hafsanur Sancaktutan je uzbuđena zbog svoje nove serije, koja je već neko vreme na dnevnom redu i veoma je zadovoljna procesom kroz koji je prošla. Mlada glumica, koja je učestvovala u promotivnoj noći Disney plusa i sve fascinirala svojom lepotom, dala je i uzbudljive izjave za svoju novu seriju.

Objašnjavajući da se pre svega projekat drži u tajnosti i da ne može da daje spojlere kako bi izbegla iznenađenja, glumica je svoje uzbuđenje odrazila sledećim rečima:

„Imamo i mi projekat za Disney. Moramo još malo da sačekamo da izađe. Ne želim da dajem previše spojlera, sve držimo kao tajnu. To je u ugovoru. Imamo oko 10 rasporeda rada, onda je snimanje završeno. Uskoro ćemo i mi biti u eteru.”.

NOVO - Poznato kada počinje druga sezona turske serije Kasaba Doktoru

By: TV Exposed