Južni vetar svetski, a naš!

Film Južni vetar,  reditelja  Miloša Avramovića doživeo je takav uspeh da će se emitovati i u svetu. “Južni vetar” smo prodali Rusima. Prikazivaće ga na jednoj njihovoj platformi. Englezima smo ustupili prava za film i oni će snimati rimejk. Imamo ponude i iz Amerike i još nekoliko zemalja, ali nisam baš u sve upućen. Za ...

Južni vetar svetski, a naš!

Film Južni vetar,  reditelja  Miloša Avramovića doživeo je takav uspeh da će se emitovati i u svetu.

Južni vetar smo prodali Rusima. Prikazivaće ga na jednoj njihovoj platformi. Englezima smo ustupili prava za film i oni će snimati rimejk. Imamo ponude i iz Amerike i još nekoliko zemalja, ali nisam baš u sve upućen. Za mene je veliki uspeh što je ovo ostvarenje odlično prošlo na Balkanu – rekao je Avramović.

Reditelj je izjavio da je obzirom na epidemiju bilo veoma teško okupiti sve glumce iz inostranstva koji su radili na snimanju drugog dela filma koji se odvija u Knjaževcu.

– Nekako smo se snašli i sada radimo punom parom. Mogu da najavim da će u nastavku pod nazivom “Južni vetar – ubrzanje” biti dosta novih likova, ali pretežno muškaraca –izjavio je Avramović.

Glavni glumac Miloš Biković je takođe rekao:" Snimaćemo film pet nedelja po istočnoj Srbiji uz poštovanje svih epidemioloških mera. Na setu kompletna ekipa nosi maske. Jedino ih ne stavljamo mi glumci da nam se ne bi pokvarila šminka.”

By: TV Exposed