Yedinci Kogustaki Mucize | Čudo u ćeliji br.7 je i dalje jedan od najboljih turskih filmova!

Turski film Yedinci Kogustaki Mucize, poznat i kao Čudo u ćeliji br. 7 je turski dramski film iz 2019. godine u režiji Mehmeta Ade Oztekina.

Yedinci Kogustaki Mucize | Čudo u ćeliji br.7 je i dalje jedan od najboljih turskih filmova!

Foto Credits: IMDB

To je zvanična adaptacija južnokorejskog filma komedije i drame iz 2013. godine.

Film Yedinci Kogustaki Mucize | Čudo u ćeliji br.7, iako sa značajnim promenama u priči, likovima i tonu je u osnovi ostao veran orginalu.

Evo kratkog pregleda:

Radnja: Film Yedinci Kogustaki Mucize | Čudo u ćeliji govori o ljubavi između mentalno bolesnog oca Memoa, koji je pogrešno optužen za ubistvo, i njegove ljupke šestogodišnje ćerke. Zatvor postaje njihov dom, a njihova veza ostaje neraskidiva. Film je zasnovan na korejskom filmu iz 2013. godine Čudo u ćeliji br. 7, ali sa sopstvenim jedinstvenim obrtima.

Odlična glumačka ekipa

Priča filma Yedinci Kogustaki Mucize počinje u jednom selu 1983. godine, gde Memo živi sa kćerkom Ovom i svojom bakom Fatmom. Nakon nesporazuma, Memo je osuđen za ubistvo i osuđen na smrt. U zatvoru se sprijatelji sa drugim zatvorenicima, uključujući Askorozlua, vođu njegove ćelije.

U međuvremenu, Ova se ušunja u zatvor da bude sa svojim ocem i zajedno otkrivaju istinu o tome šta se dogodilo. Film istražuje teme nevinosti, žrtvovanja i moći ljubavi.

Uloge: Značajni glumci su Aras Bulut Iynemli kao Memo, Nisa Aksongur kao Ova (dete) i Deniz Baysal kao učiteljica Mine.

 Nagrade: Film Čudo u ćeliji br. 7 je dobio 12 pobeda i 13 nominacija.

Ako ste zainteresovani za iskrene drame sa emocionalnom dubinom, ovaj film svakako vredi pogledati!

NOVO - Onur Tuna – dobro poznato ime turske glume!

By: TV Exposed