Nesrin Cavadzade nakon neuspelog bega – Sramota me je!

Veoma zanimljiva situacija se desila juče u Turskoj, a vezana je za tursku glumicu Nesrin Cavadzade. Prenosimo detaljno o čemu se radi.

Nesrin Cavadzade nakon neuspelog bega – Sramota me je!

Foto Credits: Milliyet

Nesrin Cavadzade je sređivala svoju kosu u jednom od salona u Bebek području. Čim je ugledala novinare, glumica se dala u beg, doslovno! Nesrin je uspela da izađe kroz zadnja vrata, potom i da preskoči zaista visok zid a potom i gvozdenu ogradu. Pripadnici medija, odnosno paparaci nisu baš razumeli o čemu se radi, ali su se za svaki slučaj dali u poteru za glumicom.

Na kraju, Nesrin Cavadzade je odustala od bežanja. Potom je otkrila zbog čega je pokušala da pobegne od fotoaparata i očiju javnosti. Glumica je istakla da i ako izgleda kao mlada, ona to nije. U pitanju je frizura za scenu u njenoj seriji u kojoj se njen lik udaje. Ništa više od toga.

Na kraju je rekla da joj je sve što se dogodilo, a vezano je za ovaj na kraju neuspešni pokušaj bega zaista veoma sramotno. Oseća se obešćašćeno, dodala je Nesrin.

Zaista neobična situacija koja bi verovatno bila još čudnija da glumica nije objasnila o čemu je zapravo reč. Ovako je mnogima ceo taj pokušaj bega zaista smešan i simpatičan.

NOVO - Nova serija kreatora Yesilcama!

 By: Milt-TV Exposed