Farah Zeynep Abdullah se istakla u seriji Kizilcik Serbeti

Turska glumica Farah Zeynep Abdullah bila je jedno od imena koje je privuklo pažnju raznim idejama i rečima koje je nedavno iznela na društvenim mrežama.

Farah Zeynep Abdullah se istakla u seriji Kizilcik Serbeti

Foto Credits: Internet Haber

Poznata glumica, koja ne libi da se politički oglasi, učestvovala je u TV seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice kao gostujuća glumica.

Ova talentovana glumica, koja je igrala lik sa maramom na glavi u TV seriji Kizilcik Serbeti, koja otkriva iskustvo konzervativnih i sekularnih porodica koje žive zajedno, dala je značajan doprinos priči.

Farah Zeynep Abdullah zauzela je svoje mesto sa likom Dilruba u seriji koja je svakog petka okupljala milione gledalaca i dobijala veliku podršku publike na društvenim mrežama.

Dominantan karakter

Dilruba, Nursemina prijateljica iz srednje škole koja živi u inostranstvu, posetila je Unalarovu kuću u ovoj epizodi. Lik Dilruba, koja je bila gošća Nurseme, Pembe i Doge, privukla je pažnju svojim dominantnim karakterom.

Veliku pažnju privukle su scene sa Dilrubom, koja ima veoma jake emocije.

Televizijska serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, čiji je scenario napisao Melis Civelek, a režira je Ketche, emituje se na Show TV-u svakog petka u 20.00.

NOVO - Ilker Aksum u teškoj ulozi u projektu Nefes – Yer Eksi Iki

By: TV Exposed