STOP za seriju Sadakatsiz?!

Pojedini mediji u Turskoj preneli su danas informaciju da je državni cenzor u toj zemlji, RTUK zabranio kompaniji Medyapim da emituje seriju Sadakatsiz! Informacija još uvek nije potvrđena iz same produkcije, ali kako saznajemo – postoje realne šanse da je tako. O čemu se radi? RTUK je dobio neverovatnu brojku od 121,000 žalbi na seriju ...

STOP za seriju Sadakatsiz?!

Pojedini mediji u Turskoj preneli su danas informaciju da je državni cenzor u toj zemlji, RTUK zabranio kompaniji Medyapim da emituje seriju Sadakatsiz!

Informacija još uvek nije potvrđena iz same produkcije, ali kako saznajemo – postoje realne šanse da je tako. O čemu se radi? RTUK je dobio neverovatnu brojku od 121,000 žalbi na seriju Sadakatsiz. Ta brojka predstavlja rekord kada je broj žalbi u pitanju u istoriji turskih serija. Sve žalbe se odnose na promociju same serije, tačnije video najavu koja je objavljena.

Postoji i grupa ljudi koja tvrdi da je vest o ukidanju serije zapravo samo dobar marketing. Ostaje da vidimo da li će Kanal D emitovati seriju ili ne... Premijera bi trebala da bude 7. oktobra.

NOVO - Serkay Tutuncu o kraju serije Bay Yanlis

By: TV Exposed