Još jedna potvrda popularnosti serije Cop Adam / Čiča Gliša

Turska TV serija Cop Adam / Čiča Gliša naišla je na publiku kao uspešna priča u sezoni 2022-2023.

Još jedna potvrda popularnosti serije Cop Adam / Čiča Gliša

Foto Credits: DiziCentral

Projekat Cop Adam / Čiča Gliša, koji je deo programa Star TV-a u novoj sezoni, takođe je privukao pažnju sa produkcijom i sa svojom snažnom pričom i impresivnim glumačkim nastupima.

Bilo je veoma pozitivnih komentara na seriju, za njenu priču, likove, glavne glumce i celokupan utisak, posebno na društvenim mrežama.

Publika je ušla u priču i pažljivo pratila svaki detalj do poslednjeg detalja vezanog za radnju serije i likove u njoj.

Likovi Peri i Tamera u seriji Cop Adam / Čiča Gliša takođe su privukli veliku pažnju na društvenim mrežama, sa svojim drugačijim životima i pričama.

Popularnost Peri i Tamera

Prema istraživanju koje je sprovela Somera, otkriveno je da su Peri i Tamer, kao najpopularniji TV serijski par u nedelji od 24. do 31. maja, zauzeli prvo mesto sa najviše poruka.

Dvojac Elcin Sangu i Engin Altan Duzyatan, koji su do sada bili među prvih 5 na listi najpopularnijih TV serijskih parova, ostvario je još jedan važan uspeh osvajanjem prvog mesta ovoga puta, odnosno u poslednjoj nedelji maja meseca.

Serija Cop Adam postala je produkcija o kojoj se stalno priča na društvenim mrežama sa svojom različitom pričom i delovima gde emocionalnost dostiže vrhunac.

Evo i kompletne rang liste koju donosi Somera, koja već godinama prati stanje na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

NOVO - Sila Turkoglu blista i u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed