Sila Turkoglu blista i u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice se sprema da se oprosti od sezone nakon veoma uspešnog procesa.

Sila Turkoglu blista i u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: Dizilah

Projekat Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koji je u svojoj prvoj sezoni dostigao dvocifrenu ocenu, bio je na prvom mestu nekoliko nedelja za redom i svojom pričom doveo milione uz TV ekrane, takođe je stavio Silu Turkoglu na dnevni red.

Igrajući lik Doge u ovoj turskoj TV seriji, Sila Turkoglu se pojavila pred milionima nakon što je zablistala u TV seriji Emanet i ponovo blista.

Turkoglu, koja je bila cenjena zbog svoje glumačke izvedbe i koja je dobila veliku podršku svojih obožavatelja na društvenim mrežama, srećna je što ima veoma dobar posao.

Sila, koja se sastala sa kolegama na večeri pre oproštaja od sezone, rekla je:

„Ili bismo uradili dobar posao u svom poslu ili bismo bili kritikovani. Mislim da oboje imamo u jednakim količinama“, ponovo skrenuvši pažnju na sebe.

Drugačije finale sezone

Sila Turkoglu, koja nije želela da priča o finalu sezone i plašila se da da spojlere, objasnila je da publiku čeka sasvim drugačije finale sezone. Turkoglu je rekla sledeće o finalu sezone serije Kizilcik Serbeti:

„Biće to finale sezone u kojem će se publika ohladiti i koliko znam iz većine komentara, dobiće neke od stvari koje su čekali.”. Ovim rečima, glumica je dala i važan savet, navodeći da su neki gledaoci na društvenim mrežama predviđali šta bi moglo da se desi i da će biti događaja od kojih će svima biti hladno.

Dok je mlada glumica objašnjavala da će to biti prelepo finale sezone, ona je rekla da je tajna uspeha projekta kombinacija nekoliko važnih faktora.

NOVO - Serenay Sarikaya i Metin Akdulger u novoj seriji Kimler Geldi, Kilmer Gecti

By: TV Exposed