Demet Ozdemir o popularnosti i načinu života

Nova godina je donela nekoliko zanimljivih intervjua. Pažnju su privukle izjave turske glumice Demet Ozdemir u januarskom broju časopisa InStyle.

Demet Ozdemir o popularnosti i načinu života

Foto Credits: IMDB

Izrazivši da je zbog profesije u dobrom odnosu sa hladnim vremenom, glumica je rekla da je i njeno stanje po tom pitanju solidno. Demet Ozdemir je u novom intervju izmedju ostalog izjavila: „Volim da gledam snežne padavine i šetam po snegu. Radije bih ga gledala samo zato što se malo plašim skijanja. Možda ću vremenom uspeti da prevaziđem ovaj strah. Ako bih morala da biram za odmor, mogu reći i leto i zima.”.

Usledila su pitanja i o teškoćama života generalno. Uz popularnost, Demet Ozdemir je ime koje se prati i kritikuje u svemu što radi kako na društvenim mrežama tako i u štampi. Pa kako ona ovo prevazilazi? Poznata glumica je na tu temu rekla:

„Da, imam naporan život. Ponekad mogu biti čak i moji sopstveni zahtevi. Uvek želim da budem aktivna umesto da se odmaram jer je to bio deo mojih snova. Odlaganje nije dobro za mene. Zato se osećam motivisano da se okupim sa ljudima koji vole da rade svoj posao dobro, a da nisu u centru pažnje.”.

Podsećamo, glumica će se uskoro ponovo pojaviti na setu, ovaj put za TV seriju. Demet će tumačiti glavnu ulogu u novoj seriji Fox TV-a, Benim Adim Farah / Zovem se Farah. Njen partner na sceni ovog projekta će biti Engin Akyurek.

NOVO - Kerem Bursin odgovorio na vesti da je lošeg zdravlja!

By: TV Exposed