Nilperi Sahinkaya u seriji Derin Mor

Potvrđena je vest o početku još jedne turske serije. Ovog puta, reč je o digitalnoj seriji u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Nilperi Sahinkaya a koja će biti emitovana na platformi Tabii.

Nilperi Sahinkaya u seriji Derin Mor

Foto Credits: haber365

Novi početak usred života, u senci haosa, tako glasi opis nove serije pod nazivom Derin Mor koja će biti emitovana na Tabii digitalnoj platofrmi, već u decembru ove godine.

Digitalna serija Derin Mor govori o velikoj borbi oca čiji je život pun neuspeha, kako bi zaštitio svoju ćerku i došao do supruge od koje nema vesti, u postapokaliptičnom svetu gde je električni sistem uništen i tehnološki kolaps nastao nakon eksplozije na suncu, i gde je veliki haos, i njegovo putovanje sa grupom ljudi koje nikada nije sreo.

Premijera 22. decembra

Reditelj serije, čiji je scenario napisala Yesim Aslan, je Mahmut Fazil Koskun, dok je direktor fotografije Florent Heri.

Glumačka ekipa ove nove turske serije, koja je pripremljena kao 8 epizoda, uključuje imena kao što su Deniz Celiloglu, Nilperi Sahinkaya, Murat Kilic, Zumre Erturk, Arin Kusaksizoglu i Incinur Dasdemir.

Originalna serija digitalne platforme Tabii, Derin Mor, posebno pripremljena za ovu platformu, upoznaće publiku sa svim svojim epizodama na međunarodnoj digitalnoj platformi TRT-a, 22. decembra.

Tu je i video najava samog projekta.

NOVO - Serija Mevlana Celaleddin-i Rumi | Mevlana Džalaludin Rumi stiže novom sezonom već u decembru!

By: TV Exposed