Tužba za seriju Kirmizi Oda zbog lika koji je glumila Melisa Asli Pamuk!

Melisa Asli Pamuk je jedna od glumica koja impresionira svojom glumom, ali podjednako i lepotom. Glumica, koja igra glavnu ulogu u TV seriji Hayaller ve Hayatlar, ponovo briljira.

Tužba za seriju Kirmizi Oda zbog lika koji je glumila Melisa Asli Pamuk!

Foto Credits: IMDB

Melisa Asli Pamuk, koja tumači glavnu ulogu u sve popularnijoj seriji zajedno sa Aybuke Pusat, Ozge Gurel i Yesim Ceren Bozoglu, postaje sve zapaženija. Sve zbog njenog velikog glumačkog talenta i lepote koju glumica poseduje.

Melisa Asli Pamuk bila je u i glumačkoj ekipi TV serije Kirmizi Oda / Crvena soba. Glumica je u ovoj seriji igrala lik po imenu Mitra u 8 epizoda.

Serija Crvena soba je završila sa svojom 61. epizodom prošlog meseca. Nakon završetka ove turske serije, koja je zbog niske gledanosti završena bez druge sezone, sada se pojavila tužba za krađu! Prema vestima novinarke Birsen Altuntas, iranska spisateljica Shahzade N. Igual podnela je tužbu preko advokata, usmerenu ka kreatorima ove turske serije.

U tužbi pred Sudom za intelektualna i industrijska prava u Istanbulu, autorka je, tvrdeći da je iranski lik Mitra u TV seriji Kimizi Oda, preuzeta iz njene knjige „Teheranske crvene sirene“, podnela tužbu za odštetu od 100 hiljada turksih lira.

Kako sada stvari stoje ceo slučaj će završiti na sudu.

NOVO - Selahattin Pasali se uskoro ženi!

By: Milt-TV Exposed