Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu - emotikon srca koja je otvorio mnoga pitanja!

Nedavno je u prvi plan izbilo pitanje da li postoji ljubavna veza između Pinar Deniz i Kaana Urgancioglua. Njih dvoje su prvo bili partneri u  seriji Ask 101 i bili su veoma uspešni, a kasnije se ta saradnja nastavila.

Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu - emotikon srca koja je otvorio mnoga pitanja!

Foto Credits: RiriNano

Nakon toga, Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu su se pretvorili u veoma uticajan par u seriji Yargi / Presuda. Od tada njihovi fanovi često govore, odnosno pišu o tome kako idu jedno uz drugo.

Nedavno je na dnevnom redu pitanje pripisivanja jedno drugom i kompatibilnost, a Kaan Urgandcioglu je podsetio da je ova situacija, koja je donela i uspeh serije, bila posebno poželjna.

Kaan, koji je na objavu Pinar Deniz sa Filmskog festivala u Kanu odgovorio emotikonom srca, podržao je svoju prijateljicu i koleginicu i privukao pažnju mnogih ljudi.

Naravno, tabloidi nisu prošli bez pitanja Pinar o značenju ovog emodžija srca. Poznata glumica je skrenula pažnju na ovaj emodži srca sledećim komentarom po povratku u Tursku:

„Moj partner, moj prijatelj. On će, naravno, staviti emotikone u obliku srca. Moja podrška, šta bi to bilo? Bila bih ponosna da i on ode. Ispod toga napišem i „volim te“, nema ništa loše u tome. Sviđa mi se naravno, radimo zajedno 3 godine. Volim njegovu humanost i volim ga kao glumca. Zato mi je Kaan veoma vredan.".

Ove reči Pınar Deniz bile su važne u smislu objašnjenja koliko su se zbližila sa Kaanom Urgancıogluom i koliko su postali dobri prijatelji.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Bige Onal najavila novi projekat

By: TV Exposed