Bige Onal najavila novi projekat

Jedna od uspešnih mladih glumaca, Bige Onal, izašla je pred svoje fanove sa svojom serijom Yesilcam prošle godine. Onal, koja je odsutna sa setova oko godinu dana, dala je dobre vesti o novom projektu.

Bige Onal najavila novi projekat

Foto Credits: Dizilah

Bige Onal, koja je na dnevnom redu poslednjih meseci nakon što je prekinula sa svojim momkom Arasom Bulutom Iynemlijem i pomirila se, odsutna je sa snimanja oko godinu dana. Onal, koja je ovaj proces provela odmarajući se sa svojim partnerom Arasom, konačno je prekinula ćutanje i najavila da će se vratiti na setove.

Odgovarajući na pitanja novinara, Bige Onal je rekla da se sprema za novi projekat. Navodeći da još ne može dati izjavu o svom novom projektu, Bige je rekla: „Još ima vremena za objašnjenje. Sada dolazim sa probe, ali sam veoma uzbuđena.”.

Ova 32-godišnja glumica, učestvovala je u TV serijama kao što su Sulejman Veličanstveni, Maral, Bodrum Masali. Veliki uspeh imala je sa likom Selin, koju je tumačila u svetski poznatoj Fox TV seriji Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata.

Bige je svoj talenat u glumi pokazala u liku Hayrunnise, mlade devojke sa turbanom koju je tumačila u Netflixovoj seriji Bir Baskadir, i napravila je veliki skok u karijeri. Uspešna glumica je prošle godine oživela lik Gazel u drugoj sezoni serije Yesilcam, koja se emitovala na BluTV-u.

NOVO - Hladni vetrovi između Ebru Sahin i Akina Akinozua

By: TV Exposed