Hladni vetrovi između Ebru Sahin i Akina Akinozua

Hercai, koji je emitovan na ATV ekranu od 2019.-2021. i trajao je 3 sezone, zauzeo je svoje mesto među nezaboravnim turskim serijama.

Hladni vetrovi između Ebru Sahin i Akina Akinozua

Foto Credits: IMDB

Zahvaljujući seriji Hercai, glavni glumci Ebru Sahin i Akin Akinozu uživali su veliku popularnost. Njih dvoje su stekli obožavatelje u mnogim zemljama sveta. Hercai, koji je svoju 69. epizodu završio 25. aprila 2021. godine, emitovan je u mnogim zemljama i takođe je doprineo promociji Turske i turskih serija.

Dvoje glavnih glumaca ove TV serije trenutno glume u različitim serijama. Gledamo Ebru Sahin kao žensku ratnicu Akkiz u ATV TV-ovoj seriji Destan / Legenda.

Akin Akinozu, s druge strane, igra lik Džemala u TV seriji pod nazivom Kaderimin Oyunu na Star TV-u sa Oyku Karayel.

Ebru i Akin su dobili velika priznanja svojim novim ulogama, a ocene projekata su takođe dobre. Međutim, vest u tabloidnoj štampi pokrenula je pitanje „Da li između ovo dvoje poznatih glumaca duvaju hladni vetrovi?“

Prema vestima u novinama Hurriyet, glumac Akin Akinozu zbunio je svoje odgovorom na pitanje o svojoj bivšoj partnerki Ebru Sahin, koja se trenutno sprema za brak. Jedan od novinara je upitao Akinozua: „Da li idete na venčanje svoje stare koleginice Ebru Sahin sa Cedijem Osmanom?” na šta je Akin odgovorio:

„Koliko sam razumeo, moja partnerka, sa kojom sam radio 3 godine, je na putu za brak. Želim im sreću. Osim toga, šta da kažem... Ne dobijam pozivnicu za venčanje. Čak i ako dođe, hoću li otići ili ne? To je otvoreno pitanje.".

NOVO - Nove vesti oko serije Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi

By: TV Exposed