Polako se formira glumački kadar nove turske serije Yan Oda | Sledeća soba

Potvrdjena je vest o novoj turskoj seriji. Reč je o projektu kompanije OGM Pictures pod nazivom Yan Oda | Sledeća soba.

Polako se formira glumački kadar nove turske serije Yan Oda | Sledeća soba

Foto Credits: Haberler

U poslednjih nekoliko dana stiglo je par vesti vezanih za novi projekat, seriju Yan Oda ili u doslovnom prevodu Sledeća soba.

Nove informacije se odnose na glumački kadar ove TV serije. Ekipi serije Yan Oda pridružili su se Nezaket Erden (koja će u seriji tumačiti lik po ikenu Selda), zatim Tarhan Karagoz (koji će glumiti Selima), Samet Kaan Kuyucu (Anil), kao i Nilsu Yilmaz (Simten).

Od ranije je poznato i ko će tumačiti glavne uloge u ovoj novoj seriji. Glavne uloge u seriji Yan Oda | Sledeća soba igraće sjakni Caner Cindoruk, koji će oživeti lik Fikreta i Sevval Sam, sa likom po imenu Verda. Dakle veoma ozbiljan i kvalitetan glumački par.

Nova imena

Juče je potvrdjena vest o dva nova imena u glumačkoj ekipi. U pitanju su Melek Baykal (Cevale) i Oktay Cubuk (Taylan), koji se takodje nalaze u glumačkoj postavi serije.

Od ranije je poznato da će Yesim Ceren Bozoglu u seriji Yan Oda tumačiti lik Yildiz. U narednom periodu biće poznato više informacija o samoj radnji u ovoj novoj TV seriji.

Zanimljivo je da su informacije o glumačkoj ekipi ispilivale i one su zaista privukle pažnju ljubitelja turskih serija. Novi projekat kompanije OGM Pictures neće biti na ekranima pre 2024. godine.

NOVO - Otkriveno kada počinje nova turska serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci

By: TV Exposed