Počelo snimanje novog projekta Kivanca Tatlituga

Turski glumac Kivanc Tatlitug se danas vratio na set. Glumac će se pojaviti u glavnoj ulozi u novom filmu.

Počelo snimanje novog projekta Kivanca Tatlituga

Foto Credits: Internet Haber

Kivanc Tatlitug ponovo snima. Možda i vest dana kada su u pitanju turske javne ličnosti. Snimanje kadrova na njegovom novom projektu je danas zvanično počelo. Reč je o novom Netflixovom filmu.

Naziv filma je Nuh Boguldu ili u prevodu Noje se utopio. Poznati su neki detalji vezani za ovaj projekat, ali ne i sama radnja.

Režiser na projektu je Onur Saylak a scenario piše Hakan Gunday. Od ranije je poznato i to da će Kivancova partnerka na sceni ovog filma biti Funda Eryigit.

View this post on Instagram

A post shared by Funda Eryiğit (@fundaery)

Ovaj film ne treba mešati sa projektom Asiklar Bayrami na kojem je Tatlitug takođe nedavno radio. Njegova partnerka u tom filmu je Yasemin Kay Allen, a značajnu ulogu u filmu ima i Settar Tanriogen.

Uloga u filmu Nuh Boguldu biće šesnaesta u karijeri Kivanca Tatlituga. I dalje čekamo premijeru njegove serije Bir Denizalti Hikayesi, poznate i pod imenima Yakamoz S-245 i Priče jedne podmornice. U pitanju je takođe Netflixov projekat koji predstavlja spin-off belgijske serije Into the night. Kivanc u ovoj seriji glumi Armana, a pored njega u seriji koja je još uvek u postprodukciji će se pojaviti Ozge Ozpirincci, Ece Cesmioglu, Meric Aral, Alper Saldiran, Ertan Saban, Ersin Arici i drugi.

NOVO - Erkek Severse -  nova turska serija vredna pažnje

By: Milt-TV Exposed