Cansu Dere uzbuđena zbog serije Sadakatsiz

Cansu Dere i Caner Cindoruk dele glavne uloge u TV seriji Sadakatsiz, sa sloganom „Bes prevarene žene gori je od paklene vatre“. Adaptacija BBC produkcije pod nazivom Doctor Foster na kanalu D sastaće se sa publikom u sredu, 7. oktobra. Serija, u kojoj su takođe Burak Sergen i Melis Sezen, ima priču koja će zaintrigirati ...

Cansu Dere uzbuđena zbog serije Sadakatsiz

Cansu Dere i Caner Cindoruk dele glavne uloge u TV seriji Sadakatsiz, sa sloganom „Bes prevarene žene gori je od paklene vatre“. Adaptacija BBC produkcije pod nazivom Doctor Foster na kanalu D sastaće se sa publikom u sredu, 7. oktobra. Serija, u kojoj su takođe Burak Sergen i Melis Sezen, ima priču koja će zaintrigirati publiku.

Cansu Dere, koja glumi doktorku po imenu Asya, dala je izjavu sledećim rečima: „To je prava životna priča. Naš ženski lik takođe može delovati van onoga što smo očekivali. Drugim rečima, možemo reći da će pokazivati nešto neobično. "

Glumica, koja je objasnila da je i ona u privatnom životu prevarena, dodala je da se reakcije i dinamika uvek razlikuju.

By: TV Exposed

NOVO-Sevda Erginci proslavila rođendan sa društvom (FOTO)