Serenay Sarikaya - Devin mi je inspiracija!

Za razliku od nekih drugih TV serija koje su se dosta optimistično najavljivale, serija Aile | Porodica je dobrim delom opravdala očekivanja.

Serenay Sarikaya - Devin mi je inspiracija!

Foto Credits: NTV

Glavni glumci su definitivno jedan od razloga za ovaj uspeh. Televizijska serija Aile | Porodica je donela priču koja se po svemu sudeći svidela mnogima. Mafijaška porodica Soykan i psihologica Devin uz mnogo detalja u radnji privukli su dosta pažnje.

Ta pažnja se ogledala i u rejtingu projekta. Gledanost je bila dosta dobra i razloga za brigu o sezoni 2 nije ni bilo. Dok čekamo sezonu 2 možemo sumirati i neke utiske.

 Generalni utisak je da je serija Aile bila vrlo dobra.

Poseban detalj

Svoje utiske iznela je i Serenay Sarikaya, koja uz Kivanca Tatlituga čini glavni par ove turske serije i radi zaista dobar posao. Sarikaya je dugo pauzirala od TV ekrana, ali se to odsustvo uopšte nije primetilo.

Naprotiv, od prve epizode je potvrdila svoj nesporni talenat i glumački kvalitet. Serenay Sarikaya je u novom intervjuu govorila i o svom liku, Devin, koju tumači u TV seriji Aile | Porodica.

Za Sarikayu, Devin je postala izvor inspiracije i kako kaže zaista joj se divi. Smatra je snažnom i samouverenom osobom koja se strogo drži svojih načela, ideja i principa. Poseban detalj koji pogadja glumicu je to što Devin svesno žrtvuje svoj ponos u ime svojih uverenja i za ono čemu je posvetila svoje srcu i dušu.

NOVO - Eylul Tumbar ne dozvoljava da komentari utiču na nju

By: TV Exposed